OM

Efter många år på dansgolvet bestämde jag mig, för att ge vårt bästa verktyg, fötterna, precis vad de behöver för många timmar på golvet – Skor!

Jag, Mia ”Dansfötter Carnerius” har mina rötter i folkdansen. men idag är det Linedance & West Coast Swing som gäller. Till vardags hittar ni mig på nåt dansgolv i Sandviken & Gävle.

OBS! UNDER JUNI MÅNAD HAR JAG SEMESTER OCH BORTREST SÅ JAG HAR BEGRÄNSAD SERVICE. MEN HOS EVA-GUN PÅ DANSSKOR.SE KAN DU FÅ DEN HJÄLP DU BEHÖVER!

Jag är återförsäljare av RUMPF,  SWAYD  & DANSSKOR.se

Min affärsidé är ”Närheten till er dansare” .
Kanske låter det lite som en floskel men jag tror verkligen på det personliga mötet. Att ni får klämma, känna, provdansa & ställa frågor.  Och mina priser är det inte många som slår – tveka inte att boka in mig på ditt event!!

collage migvaskavibe

Jag har ingen Web-shop, men hör av er så skickar jag det ni är intresserad av. Jag har bra priser på mina skor! Ni når mig säkrast på dansfotter@gmail.com

Kontakta mig om du vill veta mer om ”FÖRENINGSLÅDAN”. Jag skickar en låda med provskor till Er förening, Ni provdansar under två veckor, skickar tillbaka lådan och sedan levereras beställda skor direkt hem till era dansare.

Men när föreningar, klubbar & Event bokar in mig
Då blir det som bäst
”Känna, klämma & Provdansa”

Mia ”dansfötter Carnerius”
e-post: dansfotter@gmail.com

Annons